GPS Praćenje vozila

Rešenje za daljinsko praćenje vozila

Rešenje koje predstavljamo je jedno od najdominantnijih GPS sistema za daljinsko praćenje vozila u svetu sa preko 650.000 jedinica u sistemu praćenja. Sistem nudi odlične funkcionalnosti za kompanije i pojedince. Rešenje za daljinsko praćenje vozila, između ostalog, omogućuje korisnicima: praćenje vozila u realnom vremenu, kontrolu radnog statusa motora, veći stepen sigurnosti, može da upozorava u slučaju nezakonitog pomeranja vozila, pruža mnoga izveštavanja o istoriji kretanja vozila, brzini, vremenima zaustavljanja itd.

Rešenje za praćenje vozila se naširoko koristi u kompanijama koje vrše prevoz robe i ljudi, taxi udruženjima, rent-a-car kompanijama, građevinskim i brodarskim preduzećima, kod poljoprivrednih mašina, u osiguravajućim i naftnim kompanijama, železnici, leasing kućama, za praćenje bilo kojih vozila, plovila i ljudi. Karte i softverske funkcionalnosti se redovno ažuriraju.

Funkcionalna Šema sistema

Rešenje je bazirano na sistemu za daljinsko praćenje vozila, a koristi nekoliko različitih usluga kao što su GPS / GLONASS (Global Positioning System / Global Navigation Satellite System) za lociranje položaja, GPRS prenos podataka, Internet i lokalne računalne mreže, za vizualni prikaz preko web aplikacije.
Šema GPS sistem za pracenje vozila

Vozilo je opremljeno naprednim uređajem, čiji je integralni deo GPS / GLONASS / GSM - GPRS modul, sa funkcijom tačnog lociranja vozila i on prikuplja sve podatke te ih prenosi do udaljenog servera. Osim osnovnih parametara kao što su brzina, smer kretanja i tačna lokacija, GPS sistem je u mogućnosti preneti nekoliko različitih stanja koja mogu detektovati napon baterije, detekciju otvaranja / zatvaranja vrata i prtljažnika, aktivaciju panik tastera i posebne funkcionalnosti definisane od strane korisnika. Prikupljeni podaci se prenose na dalju obradu u dispečerski centar.

Korisnici GPS rešenja za daljinsko praćenje vozila mogu pratiti svoja vozila u stvarnom vremenu, proveriti npr. pređeni put za svako vozilo zasebno, kao i proveriti izveštaje o kilometraži, odmorima, prebrzoj vožnji, itd. To se može uraditi za bilo koje vremensko razdoblje koje su izabrali i za svako vozilo, grupu vozila i sl. Na taj način korisnik može lako i brzo prikupiti relevantne parametre korišćenja voznog parka.

Karakteristike Ponude
Osnovne funkcije sistema
Dodatne funkcije sistema
Aplikativni softver
Opis rešenja – download

Scroll to top