3 Najveće greške koje prave direktori voznog parka

3 Najveće greške koje prave direktori voznog parka

Ukoliko ste direktor voznog parka proverite da li pravite ove greške i potrudite se da ih ispravite. Predstavljamo Vam 3 najveće greške koje prave direktori voznog parka:

Opširnije: 3 Najveće greške koje prave direktori voznog parka

Šta vozači misle o satelitskom praćenju vozila?

Šta vozači zaista misle o sistemu za satelitsko praćenje vozila? Pričali smo sa vozačem koji ima ogromno iskustvo u obavljanju svog posla.

Opširnije: Šta vozači misle o satelitskom praćenju vozila?

4 saveta za vođenje voznog parka

Za menadžere, troškovi voznog parka su stalni izvori briga. Konstantan je pritisak da se postignu odlični rezultati po što manjoj ceni, a tu je i briga o bezbednosnim standardima. Nebezbedan stil vožnje, neregulisana politika održavanja vozila, slaba komunikacija. Sve to značajno utiče na profitabilnost kompanije.

Opširnije: 4 saveta za vođenje voznog parka

Top 3 zablude o praćenju vozila

Mnogi smatraju da je praćenje vozila pomoću GPS sistema veoma dobro rešenje za kontrolu voznog parka. Ipak, ne odlučuju se za implementaciju ovog sistema u svoj vozni park.

Uprkos činjenici da je satelitsko praćenje vozila opšte prihvaćeno kao odlično rešenje za povećanje produktivnosti, smanjenje troškova, unapređenja sigurnosti voznog parka još uvek postoje zablude o sistemu za praćenje vozila.

Opširnije: Top 3 zablude o praćenju vozila

Scroll to top